Article

Zonnebrandcreme gebruiken op de juiste manier

Een goede ๐™ฏ๐™ค๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™—๐™ง๐™–๐™ฃ๐™™๐™˜๐™งรจ๐™ข๐™š beschermt uw huid tegen ๐’—๐’†๐’“๐’ƒ๐’“๐’‚๐’๐’…๐’†๐’, ๐’‰๐’–๐’Š๐’…๐’—๐’†๐’“๐’๐’–๐’…๐’†๐’“๐’Š๐’๐’ˆ, en tegen ๐’‰๐’–๐’Š๐’…๐’Œ๐’‚๐’๐’Œ๐’†๐’“. De voorwaarde is wel dat u het op de juiste manier gebruikt.

zonnebrandcreme gebruiken
โณ๏ธ Breng zonnebrandcrรจme ๐Ÿ๐Ÿ“-๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐ฆ๐ข๐ง๐ฎ๐ญ๐ž๐ง voordat u in de zon gaat aan, zodat het goed kan inwerken.
ย 
โ“๏ธHet blijkt dat mensen over het algemeen ๐ญ๐ž ๐ฐ๐ž๐ข๐ง๐ข๐  zonnebrandcrรจme insmeren. ๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ค๐˜ณรจ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ?
Dat is verschillend, omdat de ene persoon nu eenmaal kleiner of groter is dan de ander en dus een kleiner of groter huidoppervlak heeft in te smeren. Over het algemeen is voor een gemiddeld lichaam van een volwassene ongeveer 30 ml nodig. Omgezet in theelepels is dat:
  • 1 theelepel zonnebrand voor gezicht en hals
  • 2 theelepels zonnebrand voor borst, buik en rug
  • 2 theelepels zonnebrand voor schouders, armen en handen
  • 2 theelepels zonnebrand voor benen en voeten
๐Ÿ•‘ Eรฉn keer insmeren is ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ ๐ž๐ง๐จ๐ž๐ . Zonnebrandcrรจme verliest langzaam zijn werking nadat u het hebt gesmeerd. Het wordt aanbevolen zonnebrand ๐ข๐ž๐๐ž๐ซ๐ž ๐Ÿ ๐ฎ๐ฎ๐ซ opnieuw aan te brengen, zeker als u veel transpireert of gaat zwemmen. Dit geldt ongeacht het zonnebeschermingsfactor (SPF) van het product.
ย 
Keep following our page to Stay Ahead, Stay Healthy ๐ŸŒฑ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Share